Esküvői weboldal

Ha Te is szeretnél, kattints:  A mi esküvőnk

Miért jó az esküvői weboldal?

Az esküvői weboldalak rendkívül hasznosak lehetnek, mert könnyen hozzáférhetővé teszik az összes fontos információt az esküvővel kapcsolatban, mint például az időpont, helyszín, meghívott vendégek, az ütemterv, a vacsora stb. A weboldal segítségével egyszerűbb és hatékonyabb kommunikáció valósulhat meg a vendégekkel.

 

Mit tartalmazzon az esküvői weboldal?

  • Üdvözlés, bemutatkozás: A weboldal kezdőoldala lehet egy személyre szabott üdvözlő szöveggel és egy pár képpel a jegyespárról.
  • Az esküvő helyszíne és időpontja: Az esküvő helyszíne és időpontja a legfontosabb információk közé tartozik, amelyeket az esküvői weboldalon feltétlenül meg kell osztani.
  • A jegyespár bemutatkozása: Az esküvői weboldal kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a jegyespár bemutatkozzon, megossza az életük történetét, és meséljen a közös érdeklődési területeikről.
  • Az esemény menete: Az esküvői esemény menetét érdemes feltüntetni az esküvői weboldalon, hogy a vendégek tudják, mi vár rájuk az eseményen.
  • Részletes információ a helyszínről: Ha az esküvő helyszíne külső helyszín, akkor érdemes részletes információkat megosztani az útvonalról, parkolási lehetőségekről, szálláshelyekről és egyéb hasznos információkról.
  • Fotógaléria: Az esküvői weboldalra érdemes feltölteni néhány képet a jegyespárról, a helyszínről illetve később az esküvőn készült fotókat
  • Kapcsolatfelvételi űrlap: Az esküvői weboldalon érdemes elhelyezni egy kapcsolatfelvételi űrlapot is, amelyen keresztül a vendégek felvehetik a kapcsolatot a jegyespárral vagy a szervezőkkel, ha kérdéseik vagy észrevételeik vannak.
  • Visszaszámláló: izgalmas látni, hogy mennyi idő van még hátra a nagy napig

Környezetbarát

Az esküvői landing oldal lehetővé teszi a meghívók és az egyéb nyomtatott anyagok számának csökkentését. Az online meghívót nem kell postára adni, és nem kell csomagolni.

A landing oldal lehetővé teszi a meghívók és egyéb információk online megosztását, így csökkenthető a hulladéktermelés is.