brandbook

Arculattervezés

Új cégeknek brandépítés

Meglévő cégeknek brand elemek tervezése

 • Arculati kézikönyv

 • Logó

 • Névjegy

 • Prezentáció

 • Egyedi céges ajándékok

Az arculat az a vizuális megjelenés, amely azonosítja és megkülönbözteti a céget, az intézményt vagy a terméket. Az arculat tervezése az egyik legfontosabb része a brandépítésnek. Az arculat tervezés során azokat az elemeket határozzuk meg, amelyek egyedivé teszik a céget, és azokat a formákat, amelyekkel ezek az elemek jól működnek együtt.

logo

Logótervezés

Egyedi logó tervezése

Grafikai tervezés, nyomdai előkészítés, nyomdai szolgáltatás

A logótervezés nem csupán egy grafikai elem megalkotása egy vállalkozás vagy márka számára; ez egy művészeti folyamat, amely az egyediséget és az azonosíthatóságot célozza meg.

 1. A Márka Megértése:
  • A logótervezés első lépése a márka teljes körű megértése.
 2. Kreativitás és Egyediség:
  • A logó egyedülállósága kiemelkedő fontosságú.
 3. Szín- és Formatervezés:
  • A színek és formák kiválasztása kulcsfontosságú a logó hatásának és emlékezetességének növeléséhez.
 4. Skalázhatóság és Univerzalitás:
  • A logó nemcsak online és nyomtatott felületeken, hanem különböző méreteken is jól láthatónak kell lennie.
 5. Technikai Aspektusok:
  • A logótervezés során nem csak a művészeti, hanem a technikai aspektusokkal is tisztában kell lenni.
 6. Ügyfélkapcsolatok:
  • Szoros együttműködés az ügyféllel. A hatékony kommunikáció és a visszajelzések figyelembevétele segít abban, hogy a végeredmény minden szempontból kielégítő legyen.
 7. És Tovább:
  • A logótervezés nem csak egy egyszeri projekt; figyelemmel kell kísérni a logó fejlődését.
nevjegy

Névjegykártya

Egyedi névjegy tervezése

Grafikai tervezés, nyomdai előkészítés, nyomdai szolgáltatás

 

Névjegy grafikai tervezés egyedi igények alapján, bármilyen méretben, formában, egy vagy két oldalas kivitelben.

Csak írd meg mire van szükséged, a többit rám bízhatod.

online

grafika

Online anyagok és mutációk tervezése

Social media grafikai tartalmak

banner

banner

social

media

web

banner

Banner

Banner készítés

Minden honlap tartalmaz valamilyen bannert (reklámcsíkot)

Ezek célja a figyelemfelhívás, hogy kattintásra, vásárlásra ösztönözzön.

A banner stílusa illeszkedik a honlap, oldal stílusához, a brand-hez.

Különböző méretű, stílusú, statikus vagy dinamikus banner készítését vállalom, egyedi igények alapján

A statikus banner nem tartalmaz mozgó elemeket, a dinamikus banner mozgó elemeket, szöveget, képet tartalmaz.

Írja meg egyedi igényét, vagy válasszon stílust az alábbiakból

Az online grafikai tervezés olyan terület, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kreatív és figyelemfelkeltő online anyagokat hozzanak létre. Az online tervezés során figyelembe kell venni az alábbiakat:

 • Megfelelő méretek: Az online tervezés során fontos, hogy az anyagok megfelelő méretűek legyenek. Például, ha banner tervezésről van szó, akkor az adott online felületen megjelenő banner méretét kell figyelembe venni.

 • A színek és a betűtípus: A színek és a betűtípus a banner tervezésénél is fontos szerepet játszanak. A színeknek és a betűtípusnak meg kell felelniük az arculatnak, és könnyen olvashatóaknak kell lenniük.

 • Képek és grafikák: A banner tervezésénél fontos szerepet játszanak a képek és grafikák. A képeknek figyelemfelkeltőnek kell lenniük, és meg kell felelniük az adott anyag céljának. A grafikák pedig segíthetnek a banner egyediségének kialakításában.

 • CTA (Call-to-Action): A CTA a banner tervezésénél is nagyon fontos. Ez egy olyan szöveg vagy gomb, amely a felhasználókat arra ösztönzi, hogy kattintsanak a bannerekre. A CTA-nak világosnak és vonzónak kell lennie, hogy a felhasználók kattintásra bírják.

A banner tervezés során figyelembe kell venni a célközönséget és az adott felületet, ahol a banner megjelenik. Az online tervezési folyamat során fontos, hogy az anyagok letisztultak és figyelemfelkeltők legyenek, és megfeleljenek az adott felületen megjelenő tartalomnak és célkitűzéseknek. A jó banner tervezése hozzájárulhat a vállalkozások online jelenlétének hatékonyságához és sikerességéhez.

Az új kávé márka

Cold Brew coffee

A 2014-ben alapított Harmonies Brew
egy prémium, 100% -ban természetes kávét
gyártó cég, amely rajong az előadó-művészetek
iránt. A cég különféle kávéfajtákat kínál,
nekik készült a zene inspirálta csomagolás
design

Milky Sip

Ízesített szívószálak

A tej elengedhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, de önmagában unalmassá válhat a gyerekek számára. A Vitecer Kft. ezért fejlesztette ki a Milky Sipet. Az ötösével csomagolt szívószálak mindegyike tele van ízesítő szemcsékkel, amik ínycsiklandó finomságot varázsolnak a tejből.

Ízek: csoki, vanília, eper, banán, keksz

milkysip
Az arculattervezés egy olyan terület, amely a vállalkozások számára nagyon fontos, hiszen lehetővé teszi számukra, hogy egyedi és könnyen felismerhető arculatot hozzanak létre a piacon. Az arculattervezés során az alábbi elemeket kell figyelembe venni:
 • Logó tervezése: A logó az egyik legfontosabb elem az arculatban. Ez az, amit az emberek elsőként látják, amikor találkoznak a vállalkozással. A logónak tehát azonnal fel kell keltenie az érdeklődést, és vissza kell tükröznie a cég értékeit és személyiségét.
 • Színválasztás: A színek kiválasztása is nagyon fontos az arculat tervezése során. A színeknek harmonizálniuk kell egymással, és meg kell felelniük a vállalkozás értékeinek és céljainak.
 • Betűtípus: A betűtípus is fontos szerepet játszik az arculatban. A vállalkozásnak olyan betűtípust kell választania, amely könnyen olvasható, és megfelel a cég stílusának és értékeinek.
 • Egyéb grafikai elemek: Az arculathoz tartozhatnak egyéb grafikai elemek is, mint például a formák, minták, ikonok stb. Ezek az elemek segíthetnek a cég azonosításában és az emlékezetesség fokozásában.
Az új brand létrehozása nagyon fontos lépés a vállalkozás életében. Az új brandnek egyedi és könnyen felismerhető arculatot kell kapnia, hogy megkülönböztesse magát a piacon. Az új brand létrehozásakor a következő lépéseket kell követni:
 • A célkitűzések meghatározása: Első lépésként a vállalkozásnak meghatározott célkitűzésekkel kell rendelkeznie. Az arculattervezés során azokat az értékeket kell megjeleníteni, amelyek a vállalkozás alapvető céljait tükrözik.
 • Az arculat tervezése: Az arculat tervezésekor figyelembe kell venni azokat a tényezőket, amelyek az előzőekben már említettem.
 • Marketing és promóció: Az új brandet be kell mutatni a piacon. Ehhez szükség lehet online és offline marketing tevékenységekre.