banner design

Banner tervezése

A banner általában egy weboldalon elhelyezett, általában vízszintes, széles reklám- vagy hirdetési grafikai elem. A banner lehet statikus vagy animált, és általában egy linkre mutat, amelyre kattintva a felhasználó a hirdető weboldalára jut.

A banner grafikai tervezése magában foglalja a banner különböző elemekből történő összeállítását, mint például a szövegeket, képeket, színeket és betűtípusokat. A bannernek vonzónak kell lennie, hogy felhívja a figyelmet a hirdetett termékre vagy szolgáltatásra, és vonzza a felhasználók kattintását.

A banner tervezésekor fontos figyelembe venni az adott platform, azaz az oldal, amelyen a banner megjelenik, méretét és formátumát is, hogy a banner megfelelően jelenjen meg az adott felületen.

Minden honlap tartalmaz valamilyen bannert (reklámcsíkot). Ezek célja a figyelemfelhívás, hogy kattintásra, vásárlásra ösztönözzön.

A banner stílusa illeszkedik a honlap, oldal stílusához, a brand-hez.

Különböző méretű, stílusú, statikus vagy dinamikus banner készítését vállalom, egyedi igények alapján

facebook hirdetes

Social media

 • Arculathoz illő social media tartalmak tervezése, instagram, facebook stb. posztokhoz
 • Online hirdetés kreatívok

A felhasználók általában előbb reagálnak vizuális tartalmakra, mintsem szöveges tartalmakra.

A social media tartalmak grafikai tervezése magában foglalja a különböző elemek, mint például a szövegek, képek, ikonok, betűtípusok és színek kiválasztását és összeállítását. A tervezés során fontos figyelembe venni a hirdetett termék vagy szolgáltatás jellemzőit, a célközönséget és a tartalom célját. A cél az, hogy a tartalom minél nagyobb hatással legyen a közönségre, és minél több felhasználóhoz juttassa el az üzenetet.

 

 

web

WordPress weboldalak

  A WordPress rendkívül hatékony és könnyen használható rendszer a weboldalak tervezése és fejlesztése során. Az előnyei közé tartozik a testreszabhatóság, rugalmasság, SEO barát jelleg, támogatás, biztonság, gyorsaság és mobilbarát jelleg.

  Mire számíthatsz ha megbízol WordPress weboldal tervezésével és fejlesztésével?

  • Egyedi design és testreszabás: egyedi design-t készítek a vállalkozásod számára, amely testre szabható igények szerint.
  • Funkciók és bővítmények: felmérem az igényeket és kiválasztom a megfelelő bővítményeket és funkciókat a weboldal számára, amelyek javítják a felhasználói élményt és funkcionalitást.
  • SEO optimalizálás: a weboldal tartalmát és struktúráját is optimalizálom a keresőmotorok számára, ami javítja a weboldal rangsorolását a Google keresőjében.
  • Mobilbarát kialakítás: gondoskodom arról, hogy a weboldal megfelelően jelenjen meg különböző eszközökön, például mobiltelefonokon és tableteken.
  • Támogatás és karbantartás: támogatást és karbantartást nyújtok a weboldal elkészítése után is, amely biztosítja, hogy a weboldal mindig friss és biztonságos legyen.
  • Gyors és hatékony munka: időt takarít meg az ügyfélnek, és lehetővé teszi számára, hogy hamarabb elindítsa a weboldalát.

   

   

  design