Kiadványok

Online digitális katalógusok – Jellemzők

responziv design

Reszponzív dizájn

Digitális katalógusod mindig kéznél lesz. Nem számít, hogy táblagépen, okostelefonon vagy laptopon nézik meg, bármilyen eszközön remekül fog kinézni és működni. Készíttes katalógust, és nyűgözd le ügyfeleid bárhol és bármikor.

responziv design

Több megrendelés

Javítsd ügyfeleid online vásárlási élményét azáltal, hogy fényképeket és videókat helyezel el digitális katalógusodban. Adj hozzá közvetlen linkeket a termékadatokat tartalmazó webhelyedre, hogy ügyfeleid könnyebben és gyorsabban vásárolhassanak. 

chiakatalog

CHIA SZELET termékbemutató

prospektus

Légtechnikai cég prospektus

 

prospektus

céges termékbemutató

 

flyer

szórólap

 

kiadvany szerk

katalogus

 

kuponfuzet

kuponfüzet

 

szoro

szórólap

 

vitecerbemutat

céges termékbemutató

 

prospektus

céges prospektus

 

prospektus

céges prospektus

 

meghivo

meghívó rendezvényre

 

kiadvany

repülőtéri parkoló prospektus

 

cornexi sales

SALES FOLDER

 

tornaszoro

kismama torna szórólap

 

cegbemutato

CÉGBEMUTATÓ

 

Bármilyen nyomtatott kiadvány tervezésénél fontos, hogy vizuálisan érdekes, informatív legyen és elérje ügyfeleit.

Ha kreatív print anyagra, kiadványra van szükséged – legyen az szórólap, magazin, katalógus, naptár, termékbemutató, céges kiadvány, reklámanyag, könyv, stb. – rám bízhatod a tervezéstől a kivitelezésig.

Gondosan kiválasztott tipográfiával és kísérő grafikákkal készül a nyomtatott anyag, hogy kiváló minőségű és professzionális megjelenésű termék jöjjön létre.

Design és funkció összhangban

Online katalógust szeretnél terméked vagy portfóliód megjelenítéséhez?

A jól megtervezett katalógus nagyon fontos szerepet játszik a márka imázsának kialakításában. A megfelelő online katalógus segíthet termékeid eladásában.

A termékeket vagy szolgáltatásokat bemutató katalógus nemcsak arra jó, hogy hírt adjon róluk, hanem arra is, hogy leendő ügyfeleid és befektetőid megtanuljanak valamit a márkáról. A jól megtervezett katalógus nem csak a névjegykártyád, hanem útmutatója is annak, amit kínálsz. Tekints meg alább néhány példát.

Termékkatalógus

A termékkatalógusok a tartalommarketing-stratégia leghatékonyabb kiegészítői. Szükséged lehet rájuk termékeid népszerűsítéséhez, vásárlóid elérésének bővítéséhez és több értékesítéshez költséghatékony módon.

Tehát ha azt szeretnéd, hogy online termékkatalógusod megbízható és vonzó legyen, jól nézzen ki szükséged van egy egyedi tervezésre.

Küld el elképzelésed, a többit bízd rám!